Parvlaevad ja kruiisid Rootsi ja Eesti vahel

Stockholmi piirkonnast sõidavad regulaarsed reisi- ja kaubalaevad Eesti sadamatesse Tallinna ja Paldiskisse. Stockholmist väljuvad parvlaevad kesklinnast, samuti lähedalasuvast Kapellskäri sadamast. Kapellskär asub umbes 90 km Stockholmist põhja pool. Kõik parvlaevad Paldiskist nõuavad sõidukit (sõidukiks loetakse ka jalgratast). Sõidukita reisijatele on Tallink-Silja poolt opereeritav võimalus Stockholmi kesklinnast otse Tallinna. Teised parvlaevaoperaatorid on pakkunud marsruuti Stockholmist-Tallinnast hooajaliselt (näiteks Viking Line), kuigi praegu on Tallink-Silja ainus võimalus.

Tallinnast ja Paldiskist on Rootsis Stockholmi piirkonda mitu marsruuti.
Tallinnast ja Paldiskist on Rootsis Stockholmi piirkonda mitu marsruuti.

Faktid + arvud

Aktiivsed parvlaevamarsruudid 2 – Vt allpool
Peamised praamioperaatorid DFDS ja Tallink-Silja
Ületusi päevas 3

Parvlaevamarsruudid

Tee Märge Broneerimisinfo
Kapellskär Paldiskisse Käitavad DFDS ja Tallink-Silja kaubaveokitele ja sõidukitega reisijatele. See laevatee on mugav sõidukitega reisijatele, sest Paldiski ja Kapellskär asuvad Tallinnast ja Stockholmist kaugel.
Stockholmist Tallinna Tegutseb aastaringselt Tallink-Silja ja aeg-ajalt Viking Line'i poolt, ka hooajalise nõudluse järgi. Stockholmist Tallinna suunduvad praamid teevad Ahvenamaa saartel tavaliselt põgusa peatuse. Kirjutamise seisuga sõidab see parvlaev ülepäeviti, kuigi suvel on sagedus tavaliselt iga päev.

Parvlaevaoperaatorid

Näete, et reisijate vaatenurgast on kõige mugavamad parvlaevad Tallinnast ja Stockholmist. Kuid olenevalt sellest, mida otsite (näiteks veoautojuhid), võib eelistada Paldiskist ja Kapellskärist väljuvaid lihtsaid kaubalaevu.

KKK-d

Mitu parvlaeva on Rootsi ja Eesti vahel?

Rootsi ja Eesti vahel on kaks põhiliini: Stockholmist Tallinna ja Kapellskärist Paldiskisse. Nii Kapellskär kui ka Paldiski asuvad pealinnadele Stockholmile ja Tallinnale väga lähedal.

Kas Stockholmist Tallinna sõidab praam?

Hetkel sõidab Stockholmist otse Tallinna üks parvlaev, mida opereerib Tallink-Silja. Teised operaatorid, nagu Viking Line, pakuvad seda marsruuti aeg-ajalt.

Millised praamioperaatorid Eestist Rootsi lähevad?

Eestist sõidab hetkel Rootsi kaks parvlaevaoperaatorit: DFDS ja Tallink-Silja.


Muud Balti parvlaevaliinid


Praamipiletite leidmine

Sellel lehel mainitud marsruute saab broneerida otse FerryScaniga! Aitame teid broneerimisprotsessi igas etapis.

Otsige reise siit
Ferry Scan logo
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more