Parvlaevad ja kruiisid Taani ja Rootsi vahel

Praegu sõidab Taani ja Rootsi sadamate vahel neli regulaarset parvlaeva. Øresundi silla tõttu on Taani ja Rootsi vahel üldiselt vähem praamiliiklust võrreldes teiste Läänemere riikidega. Kui sõidate Põhja-Taani/Taanist, võib Frederikshavni ja Göteborgi vaheline praam olla suur aja kokkuhoid. Kõige populaarsem marsruut on Helsingøri (Taani) ja Helsingborgi (Rootsi) vahel, mis on lühike 20-minutiline ületamine üle 5 km (3 miili) väina. Teised marsruudid on Frederikshavni ja Göteborgi, Grenaa ja Halmstadi ning Bornholmi ja Ystadi vahel. Populaarsed parvlaevaoperaatorid on Stena Line, Bornholmslinjen ja Øresundslinjen.

Kaart, mis näitab praeguseid parvlaevu Taani ja Rootsi vahel
Kaart, mis näitab praeguseid parvlaevu Taani ja Rootsi vahel

Faktid + arvud

Aktiivsed parvlaevamarsruudid 4 – Vt allpool
Peamised praamioperaatorid Stena Line, Bornholmslinjen, Øresundslinjen
Ületusi päevas 10+

Parvlaevamarsruudid

Tee Märge Broneerimisinfo
Grenaa – Halmstad Populaarne sihtkoht Stena Line'i parvlaevade pardal, kus reisimiseks on üldjuhul vaja sõidukit. Tavaliselt väljub iga päev kaks praami igas suunas, reis kestab neli kuni viis tundi.
Frederikshavn - Göteborg Kiire (3 tundi 30 minutit) parvlaevamarsruut kahe riigi vahel Stena Line'ist, mis nõuab ka sõidukit (jalgsi reisijad pole lubatud). Tavaliselt sõidab igas suunas vähemalt kolm parvlaeva päevas, suvekuudel on rohkem võimalik.
Bornholm – Ystad Bornholmslinjen transpordib Bornholmi ja Ystadi vahel 1 tund 20 minutit. Parvlaevade väljumiste arv päevas on tavaliselt neli, hommikust õhtuni.
Helsingør – Helsingborg Kohalik ööpäevaringne transport Taani ja Rootsi samanimeliste linnade vahel vaid 20 minutiga. Pileteid on palju. Sisaldab ka kaubavedu. Operaator on Øresundslinjen, mis kuulub Bornholmslinjeniga samasse ettevõttesse.

Parvlaevaoperaatorid

Taani ja Rootsi vahel opereerivad parvlaevaoperaatorid on väga suuruse ja ulatuse poolest. Stena Line on suurim operaator, kellel on kõige rohkem marsruute ja suurimaid laevu. Bornholmslinjen on väiksem operaator, millel on üks marsruut Bornholmi ja Ystadi vahel. Øresundslinjen opereerib lühikest 20-minutilist ülesõitu Helsingøri ja Helsingborgi vahel.

KKK-d

Kui palju parvlaevu on Taani ja Rootsi vahel?

Praegu sõidab Taani ja Rootsi vahel neli regulaarset parvlaeva, kõige populaarsem marsruut on Helsingøri ja Helsingborgi vahel.

Millised on praamiliinid Taani ja Rootsi vahel?

Taani ja Rootsi vahelised praamiliinid on Helsingøri ja Helsingborgi, Frederikshavni ja Göteborgi, Grenaa ja Halmstadi ning Bornholmi ja Ystadi vahel.

Millised parvlaevad opereerivad Taani ja Rootsi vahel?

Praegused parvlaevaoperaatorid Taani ja Rootsi vahel on Stena Line, Bornholmslinjen ja Øresundslinjen.


Muud Balti parvlaevaliinid


Praamipiletite leidmine

Sellel lehel mainitud marsruute saab broneerida otse FerryScaniga! Aitame teid broneerimisprotsessi igas etapis.

Otsige reise siit
Ferry Scan logo
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more