Parvlaevad ja kruiisid Rootsi ja Poola vahel

Poolat Rootsiga ühendab palju reisi- ja kaubalaevu. Ületamine Poola ja Rootsi vahel parvlaevaga on palju kiirem kui mööda maad Taani kaudu. Olulised parvlaevasadamad Poolas on Gdansk, Gdynia ja Świnoujście. Rootsis sõidavad parvlaevad Poola Trelleborgi, Ystadi, Karlskrona ja Nynäshamni (Stockholm) sadamatest. Mõned parvlaevad Poola ja Rootsi vahel on mõeldud ainult sõidukitega reisijatele.

Rootsi on Poolaga hästi ühendatud parvlaevadega, liinid ühendavad suuremaid Rootsi ja Poola sadamaid.
Rootsi on Poolaga hästi ühendatud parvlaevadega, liinid ühendavad suuremaid Rootsi ja Poola sadamaid.

Faktid + arvud

Aktiivsed parvlaevamarsruudid 4+ (vt allpool)
Peamised praamioperaatorid 4 – Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (vt allpool)
Ületusi päevas 16+

Parvlaevamarsruudid

Tee Märge
Ystad kuni Świnoujście Käitavad Unity Line ja Polferries, iga päev mitu väljumist mõlemas suunas. Mõistlik alternatiiv Rootsist Saksamaale jõudmiseks, kuna Świnoujście asub Saksamaa piiril.
Nynäshamnist (Stockholm) Gdański Seda opereerib Polferries ja see on ainus marsruut, mis ühendab Poolat Stockholmi piirkonnaga. Nynäshamn asub Stockholmist vaid 50 km lõuna pool.
Trelleborgist Świnoujściesse TT-Line ühendab Trelleborgi Świnoujściega iga päev mitme väljumisega. Kogu läbisõiduaeg on 6-7 tundi.
Karlskronast Gdyniasse Stena Line ühendab Karlskrona Gdynia ja Poola suurema Tricity piirkonnaga. Iga päev pakutakse 2-3 väljumist, tavaliselt pakutakse ka ööbimist.

Parvlaevaoperaatorid

Poola ja Rootsi vahel on parvlaevu pakkumas vähemalt neli parvlaevaoperaatorit. Praegused parvlaevaoperaatorid Rootsi ja Poola vahel on Unity Line, Polferries, TT-Line ja Stena Line. Poola parvlaevaoperaatoritel (Unity Line ja Polferries) on turul tugev positsioon, kuid saadaval on ka teisi. Seoses tingimustega pardal leiate suure valiku sõltuvalt marsruudist ja pakutavast laevast. Rootsi ja Mandri-Euroopa vahel liigub suur kaubavedu, nii et näete suurt tähelepanu veoautojuhtidele ja kaubaklientidele.


Muud Balti parvlaevaliinid


Praamipiletite leidmine

Sellel lehel mainitud marsruute saab broneerida otse FerryScaniga! Aitame teid broneerimisprotsessi igas etapis.

Otsige reise siit
Ferry Scan logo
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more